Wendy

Ik ben Wendy en woon in een oude gerenoveerd huisje van 1937 in het dorpje Halsteren in Noord-Brabant.

Mijn man en ik hebben het huis zelf helemaal verbouwd, mijn man was grotendeels voor de bouwklussen en ik was voor de inrichting. We zijn er super blij mee en genieten er met volle teugen.


Ik zit al meer als 31 jaar in de uiterlijk verzorging en ben de trotse eigenaresse sinds 2010 van Salon de Engel, daar verzorg ik schoonheid, pedicure, nagel en kappersbehandelingen. Ik doe dit met heel veel plezier.


Al een gehele tijd kriebelde het om naast de salon iets anders te gaan doen maar wel iets waar ik heel enthousiast over ben, en mijn creativiteit in kwijt kan, eerst wist ik niet goed wat maar voelde wel dat er iets op mijn pad zou gaan komen en dit krijg ik regelmatig te horen van mijn klanten:

 

Oh, Wen jullie huis kan zo in een woonblad..


Ik hou zo van de combinatie van Hotel Chique en Landelijke stijl en toen wist ik het, hier wilde ik wat mee gaan doen, zo is " Landelijk wonen bij Wendy "  ontstaan.

 

Mijn eigen interieur is een grote inspiratiebron voor alle producten die je ziet in de webshop " Landelijk wonen bij Wendy ". Ik wil jou ook graag inspireren!


Neem gerust eens een kijkje in de webshop.

Heb je vragen of wil je een artikel in het echt zien?
Neem dan contact met mij op.

Groetjes, Wendy